Om Aspuddens Måleri AB

Aspuddens Måleri startades 1995 som enskild firma och har nu vuxit till ett aktiebolag. Vi är ett företag som arbetar med att ge bra service, hög kvalitet på vårt arbete, konkurrenskraftiga priser och garanti på utfört arbete. Miljömedvetenhet präglar valet av material och annat i vårt arbete. Vi eftersträvar att verksamheten orsakar minsta möjliga miljöpåverkan och uppfyller kraven från arbetsmiljö- och miljölagstiftning.

Viste du att en person som äger och bor i en småhusfastighet får skattereduktion oavsett om bostadsbyggnaden ingår i näringsverksamhet eller utgör en privatbostad. Skattereduktion för husarbete medges endast för den del av arbetet som utförs i utrymme som ägaren använder för bostadsändamål.

Målningsarbeten som utförs i lägenheten ger rätt till skattereduktion. Till sådant arbete som ger rätt till skattereduktion räknas alltså även målning av insidan av dörrar och fönster i bostadsrätten. Målning eller oljning av balkong, altan eller takterrass som hör till bostadsrätten ger inte rätt till skattereduktion.(källa: Skatteverket)